De deuren

Met of zonder glasruiten, traditioneel of volstrekt eigentijds gelijst; elk deurmodel werd met de grootste zorg en knowhow van onze specialisten ontworpen. De deuren van CHASSIS 2000 zorgen jaar na jaar voor een goede isolatie en veiligheid. We bieden u een ruime keuze in HOUT of PVC, naar believen aan te passen aan uw smaak en behoeften.

Deuren in PVC

PVC leent zich tot alle gedurfde vormen en lijnen. CHASSIS 2000 biedt FRAGER – FRALU-panelen aan waarvan u hier. Het meest volledige gamma vindt, van klassiek, tijdloos, hedendaags tot moderner en vernieuwend.

De essentiële kwaliteiten van de PVC-deur zijn: haar grote stabiliteit, haar optimale thermische en geluidsisolatie, haar lange levensduur en haar eersteklas vormgeving.

Châssis 2000: deur

PVC-Kleuren


Algemene eigenschappen van de PVC-deur :

  • Een 5-kamertechniek die een optimale bescherming biedt tegen warmteverlies en geluidsbruggen.

  • Uiterst resistente stalen versterkingen met gelaste hoekverbindingen die zorgen voor de beste stabiliteit, een veilige werking en een lange levensduur.

  • Maximale veiligheid: de scharnieren worden geleverd met 3 vergrendelingspunten en 2 haakpunten.

  • 2 lagerafdichtingen verhinderen de vorming van thermische bruggen en geluidsoverdracht en optimaliseren zo de isolatie.

  • Heel gemakkelijk te onderhouden en uiterst weerbestendig dankzij een hoogkwalitatief PVC met een oppervlaktestructuur met hoge dichtheid.

  • Een ruim kleurenpalet (standaard of decorkleuren).

datasheet


Deuren in HOUT

CHASSIS 2000 ontwerpt en produceert zijn houten deuren uiteraard met heel veel zorg en geeft uw leefruimte op die manier een evenwichtige, esthetische en persoonlijke toets.

Onze houten deuren worden ontworpen als meubels die bij uw interieur moeten passen en bekleden alle openingen op maat, wat ook de stijl van uw leefruimte is.

Ontdek hier² een deel van ons gamma van houten deuren. In functie van de architectuur van de leefruimte worden ook andere modellen voorgesteld.

Dubbele deur wit PVC

Algemene eigenschappen van de HOUTEN deur :

  • Profielen in massief hout (doorsnede 68/120) met drieslagsysteem.

  • Deurlijst met dubbele neopreen thermische en geluidsafdichting die ook uitgerust kan worden met een inbraakvertrager.

  • Maximale veiligheid: de scharnieren worden geleverd met 3 vergrendelingspunten en 2 haakpunten.

  • Deurlijsten beschikbaar in verschillende houtsoorten (afzelia, eik, meranti, movingui, sipo) en behandeld met een schimmelwerende en insectenwerende laag met mogelijkheid tot afwerking af fabriek (lazuurbeits of RAL-kleur naar keuze).


HOUT-kleuren