Geschiedenis van ons bedrijf

Adriano Rinaldi

In 1992 vestigde CHASSIS 2000 zich in de industriezone van Barchon. De oprichter, dhr. Adriano Rinaldi, werkt sinds meer dan 45 jaar in de sector van de schrijnwerkerij.

Sinds het begin van zijn activiteiten heeft hij zich omringd met gekwalificeerd personeel voor alle prestaties van het bedrijf: ontwerp, productie en plaatsing van buitenschrijnwerk in hout en PVC.

Een echte passie die overgegaan is van vader op zoon. Het familiebedrijf schenkt veel aandacht aan de menselijke relaties met zijn klanten en aan het plezier van goed werk. De voortdurende stijging van de omzet is het resultaat van het feit dat de klanten snel aangetrokken werden door het verkoopbeleid:

"Een expertise van traditie geleid door de geest van innovatie".

CHASSIS 2000 in het kort

CHASSIS 2000 fabriceert sinds meer dan 20 jaar buitenschrijnwerk in zijn eigen ateliers. Deze lange levensweg is zonder enige twijfel de garantie van de kwaliteit en de betrouwbaarheid van zijn productengamma, dat uitsluitend bestaat uit materialen van topkwaliteit en een uitzonderlijke klantendienst. Een knowhow die in uiteenlopende projecten tot uiting komt: nieuwbouw, renovatiewerken, scholen, rusthuizen, staatsgebouwen, handelszaken, ...

Ch�ssis 2000 : critical factor success