Onze diensten

CHASSIS 2000 fabriceert buitenschrijnwerk in zijn eigen ateliers in Barchon. Dankzij de vakkundigheid van zijn personeel en van zijn hoogtechnologisch machinepark neemt CHASSIS alle fasen van uw project ter harte: ontwerp, productie, plaatsing.

Professionalisme, ervaring, beschikbaarheid en service zijn de troeven van CHASSIS 2000. Zijn sterke punt: de fabricage van kwalitatieve producten tegen uiterst aantrekkelijke prijzen!

Onze verkoopadviseurs staan tot uw dienst en begeleiden u vakkundig bij het nemen van beslissingen met betrekking tot uw bouw of renovatieproject. Ze werken individueel samen met onze klanten om hen een gepersonaliseerde interactieve ervaring aan te bieden, van de planning tot de installatie van uw schrijnwerk.

Châssis 2000 : doelstellingen

De verschillende fasen van uw bestelling :


Châssis 2000 : verschillende fasen van uw bestelling

1. Afspraak met een verkoopadviseur

We nodigen u uit een bezoek te brengen aan onze showroom die alle dagen open is voor het grote publiek en voor de professionals uit de industrie. U vindt er ons ruime productengamma met een waaier aan verschillende materialen, stijlen en kleuren. U kunt ook contact met ons opnemen via ons contactformulier. Eén van onze verkoopadviseurs zal vervolgens binnen de 48 uur contact met u opnemen om een afspraak vast te leggen.

2. Gratis offerte

Onze gedetailleerde offerte wordt opgesteld op basis van de genomen maten of, in geval van een nieuwbouw, op basis van de bouwplannen.

3. Advies met betrekking tot de premies

Wij beloven u de beste oplossing tegen de beste prijzen aan te bieden, door u op de hoogte te houden van alle mogelijke fiscale aftrekken en steunpremies waar u aanspraak op maakt.

Fiscale voordelen : www.minfin.fgov.be
Energiepremies Brussels Gewest : www.ibgebim.be
Energiepremies Waals Gewest : www.energie.wallonie.be
Energiepremies Vlaams Gewest : www.energiesparen.be

4. Nemen van maten

Eén van onze gespecialiseerde techniekers brengt u een bezoek bij u thuis of op uw bouwwerf, steeds vergezeld van een verkoopadviseur. Hij neemt de definitieve maten op voor de productie.

5. Bevestiging van uw bestelling

Na bevestiging van het project zullen de details van uw bestelling opgevolgd worden door de professionals van het bedrijf. Een nauwgezette organisatie en een centralisatie van uw gegevens zijn de garantie van het goede beheer van uw dossier.

6. Inproductiestelling

Onze technische dienst plant de productie van uw schrijnwerk in de ateliers van CHASSIS 2000. Een verzorgde en nauwkeurige productie. Het schrijnwerk gaat door de handen van gekwalificeerde arbeiders zodat de beste kwaliteitscontrole gewaarborgd wordt.

7. Levering en plaatsing

Onze klantendienst zal contact met u opnemen en in overleg met u een afspraak vastleggen voor de plaatsing van uw schrijnwerk.

8. DNV – Dienst-na-verkoop

Onze klantendienst kan u al onze garantiemodaliteiten uitvoerig beschrijven. Aarzelt u niet via het contactformulier contact met ons op te nemen voor vragen of opmerkingen over uw schrijnwerk.

Contacteer ons