De veranda's

CHASSIS 2000 realiseert sinds meer dan 20 jaar glazen woninguitbreidingen, en biedt vandaag een ruim productengamma aan: veranda, pergola, overdekte speelplaats, zwembadafdekking, ....

We zien erop toe dat de architectuur van de uitbreiding perfect past bij die van uw woning, traditionele stijl of in steen, beneden of boven, op het platteland of midden in de stad. Elke behoefte krijgt een technisch antwoord en onze oplossingen helpen u bij het nemen van de goede beslissingen en bij het genieten van het welzijn dat uw veranda, pergola, ... u zal bieden.

Buiten veranda
Interieur veranda

De veranda is niet alleen een leefruimte maar ook een meerwaarde voor uw vastgoed. Ze zorgt voor een grotere woonoppervlakte en biedt een gezellige ruimte met veel lichtinval. We fabriceren ze met lijsten op basis van profielen in PVC of HOUT, met respectievelijk een thermisch geïsoleerd dak in aluminium of in hout. Voor de verschillende materialen kunt u kiezen uit een ruim kleurenpalet.

Ook de technologie die gebruikt wordt voor de beglazingen, is een belangrijk aspect van de verandabouw. Deze technologie zorgt voor de isolatie van de veranda, want als deze laatste integraal deel uitmaakt van uw woning, wordt ze in beschouwing genomen bij de berekening van de EPB-index (Energieprestatie van het gebouw).

Ons team van commerciële medewerkers adviseert en begeleidt u met plezier tijdens uw volledige besluitvormingsproces.


Contact met ons opnemen