Garagepoorten

De sectionaalpoort is het best aangepast aan uw behoeften met betrekking tot isolatie, veiligheid en comfort. Ze kan in alle situaties gebruikt worden, zowel voor renovatiewerken als voor nieuwbouw. Ze kan gepersonaliseerd worden op basis van haar RAL-kleuren en haar afwerkingen met diverse panelen en accessoires zoals een raampje, met of zonder raamroedes... Al onze garagepoorten zijn gemotoriseerd.


Algemene eigenschappen van de sectionaalgaragepoort :

  • Dikte van de panelen van 40 mm

  • EPDM-afdichtingen tussen de panelen

  • Panelen en ijzerwerk met vingerklembeveiliging

  • Antivalbeveiliging indien de veren zouden breken

  • In de motor ingebouwde veiligheid tegen verplettering

datasheet
Sectionaalgaragepoort

Bekijk ons volledig gamma van panelen


Bij de ontwikkeling van de sectionaalpoorten werd rekening gehouden met de laatste Europese normen op het vlak van veiligheid. Ze voldoen aan de specificaties van de norm EN 13241-1. De meeste garagepoortmodellen zijn ook beschikbaar in de anti-inbraakversie conform de normen EN1627, EN1628, EN1629 en EN1630.

Op basis van het KB/CIRC 92 met betrekking tot de belastingvermindering op de uitgaven ter beveiliging van een woning tegen inbraak of brand, komen de garagepoorten die voorzien zijn van een motor met anti-ophefsysteem in aanmerking voor een bedrag dat gelijk is aan de waarde van de motor.