Onze producten

CHASSIS 2000 houdt de nieuwe eisen van de markt en de nieuwe trends steeds nauwlettend in het oog en biedt op basis daarvan producten aan die samengesteld zijn uit eersteklas materialen. Zo willen we elke klant tevreden stellen, of het nu gaat om nieuwbouw, renovatiewerken of commerciële projecten van grote omvang.


Houten frame

HOUT, nobel materiaal bij uitstek

Het hout wordt door onze specialisten nauwlettend uitgekozen: eerste keus uit Indonesië, Maleisië en Afrika. We bieden onze klanten verschillende soorten hout: afzelia, eik, meranti, movingui, sipo. Hout is een nobel materiaal bij uitstek en geeft uw leefruimte een natuurlijke en traditionele toets. De isolerende kwaliteiten van hout, zowel wat temperatuur als geluid betreft, hoeven geen betoog meer. Bovendien zorgen de nieuwe behandelings en afwerkingstechnieken voor een minimum aan onderhoud en een maximum aan tevredenheid.

PVC, eerste keus Duits profiel

We bieden u ook producten in PVC aan. Deze worden geproduceerd op basis van eerste keus profielen van het Duitse merk Salamander. Raamlijsten in PVC bieden isolatie, een lange levensduur, optimale weerstand en hardheid. Bovenop de vele technische mogelijkheden van PVC, vereist het een minimum aan onderhoud en hoeft het niet geverfd te worden.

PVC-profiel