Onze partners

We investeren in de succesvolle afwerking van onze projecten door ons ter beschikking te stellen van onze klanten en door samen met onze partners op zoek te gaan naar ingenieuze oplossingen. Om onze klanten de beste oplossingen te kunnen bieden, doet CHASSIS 2000 beroep op een beperkt aantal leveranciers wier kwaliteit en reputatie ons toelaat de beste kwaliteit te garanderen.

SPRIMOGLASS

Onze partner voor beglazingen

Het bedrijf SPRIMOGLASS verbouwt en fabriceert een waaier aan glasproducten op één enkele productiesite met een oppervlakte van meer dan 25.000 m², en dit met het grootste respect voor het milieu. Van isolerende tot decoratieve beglazing: het productengamma van SPRIMOGLASS maakt oplossingen mogelijk die zich aanpassen aan alle types van architecturen, zowel aan de binnen als de buitenkant van het gebouw.

www.sprimoglass.be
SALAMANDER

Onze partner voor PVC-profielen

SALAMANDER Industrie-Produkte GmbH is een Duitse onderneming, één van de Europese marktleiders in de ontwikkeling van PVC-profielen voor ramen en deuren. Een eersteklas knowhow, de beste kwaliteit, een vakkundige service en een aantrekkelijk en innovatief productengamma vormen de belangrijkste criteria van de filosofie van dit bedrijf dat op internationaal niveau actief is. SALAMANDER beschikt over het felbegeerde kwaliteitslabel DIN ISO 9001.

www.sip-windows.com
HARINCK

Onze partner voor PVC-deurpanelen

HARINCK is sinds 25 jaar de marktleider op het vlak van toegangsdeuren. Kwaliteit, zin voor afwerking en originaliteit zijn de troeven van de FRAGER-FRALU-deurpanelen. Een compleet gamma, gaande van klassiek, tijdloos, hedendaags tot moderner en vernieuwend.

www.harinck.be
ROTO

Onze partner voor ijzerwerk

Met meer dan 75 jaar ervaring is ROTO vandaag de wereldwijde marktleider van de scharniertechnologie voor de bouw. ROTO ontwikkelt oplossingen die op een intelligente manier veiligheid, energiebeheer en comfort in huis combineren.

www.roto-frank.com
hendrichs

Onze partner voor afwerkingsproducten

HENDRICHS is een familiebedrijf dat 135 jaar geleden werd opgericht. Het importeert en verdeelt afwerkingsproducten voor raam of deurlijsten en biedt oneindig veel kleurvariaties aan.

www.hendrichs.be