Niews

"Opendeurdagen" op 14 en 15 Maart

"Opendeurdagen" op 14 en 15 Maart - Het team van commerciële medewerkers van CHASSIS 2000 nodigt u met genoegen uit voor de opendeurdagen tijdens het weekend van 14 en 15 Maart van 10u tot 18u. Kom naar onze showroom en ontdek de uitzonderlijke voorwaarden op ons volledige productengamma.
Meer info
Bekijk alle nieuws

Deelname aan de organisaties van SOLITALIA

Sinds 1998 neemt CHASSIS 2000 actief deel aan de liefdadigheidsevenementen om de minderbedeelden of zieke mensen en kinderen financieel en sociaal te helpen.


Niews

De vennootschap SOLITALIA werd na de oorlog opgericht en werd in België het Italiaanse Rode Kruis genoemd. Het hoofddoel van de vennootschap is de hulpbehoevenden te helpen en te sterken zonder hier enig onderscheid bij te maken (en ongeacht de nationaliteit). De vennootschap heeft zich voorzien van nieuwe statuten en luistert sinds 1 januari 1999 naar de naam SOLITALIA vzw (Solidarité Italienne en Belgique - Italiaanse Solidariteit in België). Het doel van de vennootschap is sinds de oprichting hetzelfde gebleven: acties op touw zetten ten gunste van de minderbedeelden. Ze organiseert regelmatig evenementen om fondsen te werven voor verschillende en uiteenlopende goede doelen. CHASSIS 2000 neemt hier sinds 1998 actief aan deel.