Niews

"Opendeurdagen" op 14 en 15 Maart

"Opendeurdagen" op 14 en 15 Maart - Het team van commerciële medewerkers van CHASSIS 2000 nodigt u met genoegen uit voor de opendeurdagen tijdens het weekend van 14 en 15 Maart van 10u tot 18u. Kom naar onze showroom en ontdek de uitzonderlijke voorwaarden op ons volledige productengamma.
Meer info
Bekijk alle nieuws

Hulp & Solidariteit: Kerstmis Samen

Ter gelegenheid van de eindejaarsfeesten neemt CHASSIS 2000 deel aan het jaarlijkse liefdadigheidsevenement door minderbedeelde kinderen (weeskinderen, zieke kinderen, enz.) maaltijden en geschenken aan te bieden. Een magisch moment voor iedereen!


Niews

Ter gelegenheid van de eindejaarsfeesten biedt de vzw "Aide et Solidarité-Noël Ensemble" een honderdtal volwassenen en een honderdtal kinderen een maaltijd aan. CHASSIS 2000 neemt jaarlijks deel aan dit goede doel. 

De laatste jaren hebben meer en meer families hulp nodig. De blijdschap die we hen voor één dag bieden, brengt een beetje zon in de duisternis van het leven van alledag. Daarom zijn we het aan onszelf verplicht om niet onverschillig te blijven voor deze problemen. Het doel van de vzw is ervoor te zorgen dat al die mensen zich "genodigd" en niet "begeleid" voelen en dat ze met een zeer goede maaltijd en cadeautjes voor de kinderen een magisch moment zouden kunnen beleven in de sfeer van Kerst. 

CHASSIS 2000 is bedacht op deze hulp en draagt steeds zijn steentje bij aan de vzw "Aide et Solidarité-Noël Ensemble".